Snickare Växjö

Snickeri och byggentreprenad •

Om ROT-avdraget

Reducera kostnaderna för att anlita hantverkare med ROT

När du anlitar Snickare Växjö kan du ha rätt att göra ett så kallat ROT-avdrag. Det är en skattelättnad som funnits tillgänglig för privatpersoner i Sverige i många år och dess syfte är att det skall bli lättare och billigare att ta hjälp av professionella hantverkare när ett behov uppstår. Avdraget innebär att du får 30 % lägre arbetskostnader, och som mest kan du få 50 000 kronor i skatteavdrag per år. Är ni två personer som bor i bostaden där arbetet skall utföras blir maxbeloppet det dubbla.

Vad gäller när man anlitar en snickare?

När man anlitar en snickare kan man få ROT-avdrag om man skall göra en renovering, tillbyggnad eller ombyggnad i en fastighet man äger. Bostaden måste vara minst fem år gammal och man behöver betala skatt i Sverige och arbetet skall utföras i eller i nära anslutning till fastigheten. Det innebär att det går att få avdrag om man till exempel vill renovera köket, badrummet eller sätta upp en mellanvägg i ett rum.

Vi hjälper dig med ROT-avdrag för snickaruppdrag

Att ge oss ett uppdrag som snickare i Växjö betyder att du själv inte behöver ansöka om att få ROT. Eftersom vi har F-skattesedel kan vi dra av det belopp du är berättigad till på den faktura du får från oss, och därefter sköter vi all rapportering till Skatteverket.

  • VÄLKOMMEN TILL OSS

    Vi är ett snickeri i Växjö som kan anlitas för renoveringar och ombyggnationer samt andra snickartjänster.


    Telefon:

    E-post:
    offert@snickarevaxjo.com

OM OSS

Vi är ett snickeri i Växjö som kan anlitas för renoveringar och ombyggnationer samt andra snickartjänster.

Snickareväxjö.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.