Snickare Växjö

Snickeri och byggentreprenad •

Byggnation

Det finns många tillfällen då man kan behöva ta hjälp av en byggfirma. När du planerar en byggnation och söker efter ett bra byggföretag i Växjö är du välkommen att höra av dig till oss. Vi erbjuder tjänster som omfattar allt från finsnickeri till byggnadssnickeri. Vi som arbetar på Snickare Växjö är utbildade på olika hantverksutbildningar och vidareutbildar oss löpande för att kunna utföra arbeten i enlighet med gällande normer och lagstiftning. Kontakta oss för att diskutera ditt byggprojekt och för att få en offert!

Vi är en byggfirma som kan erbjuda totalentreprenad

När du står inför eller håller på att bygga hus i Växjö kan du kontraktera oss för delar av bygget eller som totalentreprenör. Det finns många fördelar med att låta oss ta hand om totalentreprenaden men de tyngst vägande är att vi tar ansvar för allt från projektledning till kontraktering av de olika hantverkare som behövs. Det innebär att du enbart behöver ha kontakt med den projektledare som vi utser och slipper det tidsödande arbetet att ta in offerter från olika företag samt koordinera arbetet. När vi tar över ansvaret för bygg i Växjö anlitar vi bara betrodda samarbetspartners.

Våra anställda är specialiserade på byggnation i Växjö

Vänd dig alltid till oss när du ska bygga hus i Växjö eller när du vill förverkliga andra byggprojekt.

 • Våra hantverkare har adekvat utbildning och har en hög yrkesstolthet
 • Vi kan bolla olika idéer och komma med förslag på lösningar
 • Våra snickare kan göra en ritning på dina idéer och omsätta dem i verkligheten

Vi tar hand om er byggnation till ett bra pris

När du anlitar oss för en byggnation i Växjö börjar vi gärna med att bistå dig med en offert på det aktuella arbetet. I kostnadsförslaget framgår alla detaljer och kostnader för såväl arbete som material och inga dolda avgifter tillkommer. Vi kan även erbjuda vår hjälp som möbelsnickare i Växjö om du har designidéer som du inte själv kan förverkliga eller om du vill ha hjälp med platsbyggda möbler. Det är inte ovanligt att det uppstår mycket frågor i samband med ett byggjobb varför du alltid är välkommen att kontakta oss för att få svar på dina funderingar.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi är ett snickeri i Växjö som kan anlitas för renoveringar och ombyggnationer samt andra snickartjänster.


  Telefon:

  E-post:
  offert@snickarevaxjo.com

OM OSS

Vi är ett snickeri i Växjö som kan anlitas för renoveringar och ombyggnationer samt andra snickartjänster.

Snickareväxjö.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.